Farfar och Syret

Min vän Johan tjatade som tusan på mig för att försöka förmå mig att läsa romanen “Äldreomsorgen i Övre Kågedalen” av psudonymen Nikanor Teratologen. Johan hade själv läst den flera gånger och brukade försöka påverka mig genom att berätta om huvudpersonerna farfar och Pyret och citera ur boken. Men jag tyckte den verkade alldeles för sjuk för att jag skulle ödsla tid på den. Men en dag tog jag och skrev en egen lite berättelse inspirerad av det Johan berättat och citerat ur den så omtalade “Äldreomsorgen i Övre Kågedalen”.
Den berättelsen kommer här. Jag vill passa på att varna känsliga läsare.

Farfar och Syret
(en berättelse specialskriven för att passa Johans speciella smak)

Farfar låg på rygg på utdragssoffan. På hans mage satt Syret och arbetade febrilt med att dra Farfars förhud upp och ner.
–Nä du Syret nu får du komma och sätta dig på Farfars ansikte så jag får smaka på dig.
Syret hasade sig baklänges över Farfars bröst och upp över ansiktet tills Farfar kunde sluta läpparna runt Syrets pung.
–Nu sitter du bra, sa Farfar genom mungipan. Men vad du smakar kiss. Har inte mamma tvättat dig på länge.
–Men det gör ju du nu Farfar.
–Ja det gör jag, sa Farfar och slickade intensivt med tungan runt Syrets testiklar.
Medan Farfar tvättade Syrets pung fortsatte Syret sin bearbetning av Farfars förhud så att Farfar började spotta. Han spottade så Syrets hår och ansikte blev kletiga av sperma.
–Nu får du lyfta på stjärten och bajsa, manade Farfar.
Syret reste sig på knä och Farfar rättade in sig under honom så att Farfars mun befann sig under Syrets avföringshål.
–Bajsa nu Syret, sa Farfar med darr på stämman.
När Syrets anus öppnade sig öppnade Farfar munnen och lät Syrets lösa avföring rinna ner i halsen. En del rann förstås utanför med det fångade Farfar upp med sin långa tunga och svalde ner med god aptit. När Syret var klar slickade Farfar honom ren och lyfte ner honom på golvet.
–Nä du Syret nu behöver Farfar en sil.
Farfar gick in i kammaren och plockade fram sina verktyg och en filmburk fylld med pulver. Han spolade upp lite vatten i en såssked och duttade i en rejäl dos pulver.
–Syret, du kan väl hämta Farfars tändare och värma under skeden.
Syret värmde tills det började koka. Då tog Farfar och slängde i en liten bumullstuss som han silade vätskan igenom medan han drog upp sprutans kolv och lät vätskan fylla sprutan.
–Fan Syret det blev så många meter så det räcker till dig också. Ska du ha lite?
–Klart jag ska, svarade Syret och kavlade upp tröjan över sin lilla arm.
Farfar stasade så Syrets blodådror svällde. Så stack Farfar in kanylen i Syrets armveck och tryckte in kolven ett par centimeter. Syret himlade med ögonen, föll baklänges på utdragssoffan och blev liggande. Medan Syret låg utslagen drog Farfar i sig en rejäl rökare och lade sig tillrätta jämte Syret. Så låg de sedan medan eftermiddagen övergick i kväll.

2 svar på ”Farfar och Syret”

Lämna en kommentar