Alfa fyller 11 idag

Alfa fyller 11 idag och jag kunde inte hitta på något lämpligare än att gratulera med mat. Till frukost blev det 400 gram rå köttfärs. Till middag blev det pizza; En specialpreparerad ICA Capricciosa.

På den fabrikstillverkade stommen lade jag några strängar ketchup. 200 gram rökt skinka. Och en tallrik riven ost. En riktig fettbomb.

Alfa slevade i sig pizzan i ett imponerade tempo. Och han fick i sig hela. Den bragden lyckades inte husse med, som hade gjort en likadan pizza åt sig själv. Det blev en del bitar kvar. Nu är frågan om Alfa ska få nöja sig med resterna av husses pizza till kvällen eller även få de 400 gram köttfärs som är kvar.

Andra bloggar om: ,

2 tankar på “Alfa fyller 11 idag”

  1. Nä, de blev mat till oss båda dagen efter. Alfa var nöjd för dagen efter pizzan och åt inget mer trots att jag lade den fjärdedel av min pizza som blev över i hans skål. De bitarna tog han till frukost dagen därpå.

    Svara

Lämna en kommentar