Öppet brev till Fredrik Reinfeldt.

Nu när ni under er korta regeringstid hunnit göra så otroligt mycket för folket och landet tycker jag det är dax att ni tänker lite på er själva också. Därför vill jag föreslå att ni ser över era inkomstgarantier och pensioner.
Det bekommer mig illa när jag tänker på alla dessa före detta politiker som är bidragsberoende och lever i utanförskap. Du bör se till att de återkommer till samhällsgemenskapen genom arbete eller annan meningsfull reguljär sysselsättning. Det skulle garantera dem självkänslan åter och ge mening i deras liv.
Ett verkningsfullt sätt vore att ge ett års respit och sen dra in alla inkomstgarantier och pensioner för de under 67 års ålder. På så vis skulle de före detta politikerna få incitament att bryta sitt bidragsberoende och destruktiva utanförskap och bli till nytta i samhällsgemenskapen. Att ställa krav, är som bekant, att bry sig om.

Andra bloggar om: , , ,
Intressant

1 tanke på “Öppet brev till Fredrik Reinfeldt.”

Lämna en kommentar