Dagens Bild: Hemse – ovan ICA

Idag var jag i, eller på, Hemse. (Innan jag flyttade till Gotland har jag aldrig hört uttrycket ”på” i den bemärkelsen.) Där shoppade jag loss rejält. 11 burkar hundmat till Alfa och 12 burkar öl till mig själv (ska ha ölprovning och köpte 10 carlsberg hof och 2 carlsberg export) och en massa rea-mat på Konsum. Eftersom det skulle bli mycket att bära tog jag inte med mig klumpedunskameran utan min älskade lilla Canon PowerShot A85. Det är en riktig kvalitetsprodukt som har hållt långt över förväntan – över 6000 exponeringar – och tagit tekniskt mycket bra bilder. Om sedan bilderna i sig är bra eller inte har inte ett dugg med kameran att göra. Det hänger helt på hur fotografen förmår se sin omgivning och av den göra bilder som tilltalar betraktaren. Är fotografen blind så förmår inte en aldrig så dyr och exklusiv kamera kompensera för den bristen.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar