3 tankar på “Dagens Bild(er): Visby – en heldag”

  1. Vilka härliga bilder… en hel höstdag i Visby… det är mysigt…

    Den översta bilden är superläcker, allt det raka gör den uppstudsig på något sätt… 🙂

    de andra bilderna är såklart också fina… riktigt fina… balanserade och välkomponerade…

    Svara
  2. Jo, jag är också nöjd. Jag kände mig i bra form både när jag tog bilderna och efteråt när jag såg dem på skärmen. I och för sig ångrar jag att jag inte nöjde mig med att bara publicera den översta bilden. När jag tog den tänkte jag att detta blir dagens bild. Den tycker jag säger en hel del om hur det är att förlita sig på turism som huvudsaklig försörjningskälla och hur ödsligt det är offseason. Men sen ville jag så gärna visa även de andra bilderna och då riskerar så klart den första bildens budskap att drunkna bland de andra.

    Svara

Lämna en kommentar