Ny blogg – Magnus Berg:s diverseblogg

Jag har redan en blogg, ”Gotlandbilden – Bloggen”:http://www.gotlandsbilden.se som jag har svårt att hålla rullande. Trots det så startar jag nu blogg nummer två, Magnus Berg:s diverseblogg, som är tänkt att vara en plats där jag får utlopp för allt som inte berör just Gotland.

Jag anser mig själv vara lite av en renässansmänniska som kan lite av varje. Bland annat så har jag bytt topplockspackning på en Mazda 323 på 5 timmar. Är linuxnörd. Håller just nu på att lära mig göra en webbsajt baserad på en databaslösning. Är oerhört intresserad av politik och samhällsfrågor. Har en golden retriver som jag uppfostrat enligt eget huvud med hjälp av överkänslig empati och kärlek. Anser att litteratur, och då specifikt romanskrivandet, är den största av konstarter och läser mycket. Själv får jag nöja mig med att fotografera. Men har planer, som jag haft i många år, på att skriva en hyfsad roman. Sen skulle mitt livsmål vara uppfyllt.

Den här kombinerade sidan bestående av blogg, fotogalleri och textarkiv är inte klar ännu. Först och främst saknas fotogalleriet. Även vissa justeringar av layouten återstår att göra. Men nu kör vi.

mvh
Magnus

Jag har placerat min blogg i
Burgsvik
på bloggkartan.se

1 tanke på “Ny blogg – Magnus Berg:s diverseblogg”

Lämna en kommentar