Dagens Bild: Visby – (H)Östergravar

host_vid_ostergravar.jpg

Idag fick jag ta tag i glesbyggdsproblemet; att ha långt till porträttfotografen. För att bli fotograferad för en körkortsbild fick jag bege mig 7,5 mil med buss. Inte blev den bra heller. Jag ser tio år äldre ut och tjockare. Men sedan vände min lycka…

…När jag var inne på Ö&B, för att köpa månadens sedvanliga 4 kilo leversnittar till Alfa, träffade jag på bloggsignaturerna Sam Zodiac och Agapanthus, boende i Eksta respektive Burgsvik. Det innebar att Alfa och jag fick åka bekvämt hem i Agapanthus bil. Och dessutom hade trevligt sällskap.

Andra bloggar om: , , ,

3 tankar på “Dagens Bild: Visby – (H)Östergravar”

  1. Alfa brukar be om lite godis fram på kvällskvisten och då är det bra att ha leversnittar till hands. Han har några ben också men dem äter han på väldigt sällan. Han tuggar så mycket pinnar och plastgrejer när han är ute så det räcker väl för hans del.
    Men köp du leversnittar till Jackson. Hundar ska ha gott ät äta. Det borde det vara lag på.

    Svara

Lämna en kommentar