Dagens Bild(er): Burgsvik – betraktelser

grassoftning.jpg

Idag var det på gränsen till för kallt för att softa i gräset. Men en kvarts softning följd av en kort promenad funkar fint. Jag har två värmedynor som är hopvikbara och som får rum i fickan. De är nödvändiga om man ska kunna sitta eller ligga skönt under de kalla årstiderna. Under tiden jag softar springer Alfa omkring och nosar i vassen. Han har nosat så intensivt de senaste dagarna att han blivit skinnflådd på den söta nosen.

gotlandshus.jpg

Det är lätt att se vad som är fritidshus respektive åretruntbostad på Gotland. Är ett hus i väldigt fint skick så är det ett fritidshus. Är målningen lite flagnad så är det en åretruntbostad. Eftersom gotlänningarnas inkomstnivå är så låg har de inte råd att kosta på sitt bostadshus lika mycket som sommargäster kan kosta på sina fritidshus.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar