Dagens Bild(er): Burgsvik – Alfa och gräs

alfa-och-frostigt-gras.jpg

gulbrun-grastuva-och-frostigt-gras.jpg

Jag har ju en stor förkärlek för att skriva om gotländsk korruption 😉 men nu har även några debattörer på HelaGotland dragit igång en tråd med… jag får väl säga… korruptionssvammel. 139 inlägg med mycket lite konkret men ändå läsvärt som en inblick i Gotlands styrelseskick. Om man orkar igenom det hela.

Sedan har jag fått stöd i min exploateringskritik. Det är Pia Sundberg i Hedemora, som varje år vistas en vecka på Gotland, som skriver i sin blogg:

”Tjusningen med Gotland är ju just att naturen är så annorlunda och att så mycket av den är orörd. Vi vill inte ha fritidshus precis överallt! Och när ön är tillräckligt exploaterad kommer tjusningen att vara försvunnen och turisterna med den!!!”

Pia har en sida om Canine epileptoid cramping syndrome, CEPS, som är en hundsjukdom med en hel radda symptom, bland annat krampanfall. Jag skrev tidigare att Alfa hade haft ett krampanfall. Sedan dess har han haft ett till. Då letade jag på nätet för att försöka hitta orsaken. Och många av symptomen som Alfa har stämmer med CEPS. Därför trodde jag att det var CEPS som Alfa led av. Det skulle ha inneburit slutet på godsaker som grisöron och lever. Men efter en titt av veterinär så konstaterades att Alfa har testikeltumör.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 tankar på “Dagens Bild(er): Burgsvik – Alfa och gräs”

  1. Han ska inte bort. Han ska leva tills han är minst 20. Så det så!
    Skämt åt sido så skulle han ha opererats idag. Men så ringer veterinären och ger återbud p.g.a. maginfluensa. Först den 10:nde januari kunde det finnas tid för operation. Det var minst sagt trist. Nu blir det operation den 3:dje januari. Eftersom jag ska vara hos mor i Oskarshamn över jul och nyår så ringde jag runt där i kring för att fixa en operation så snart som möjligt. Så nu blir det på Läckeby djursjukhus utanför Kalmar.

    Svara

Lämna en kommentar