It’s All Text-plugin för Firefox

Om du, liksom jag, blir jävligt irriterad på allt för små kommentarsrutor – som de jag själv har på min blogg 😉 – eller av andra skäl blir rasande när du ska skriva något på en webbsida i Firefox så finns det en plugin som räddar ditt goda humör. ”It’s All Text”:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4125 lägger till en liten _edit_-knapp på valfri plats i anslutning till textrutor och gör det möjligt för dig att använda din favoriteditor för att skriva din text. När du skrivit din text, och använt dig av dina vanliga hjälpmedel som finns inbyggda i texteditorn, och som gör att du älskar just den texteditorn, sparar du. Då uppdateras textfönstret i Firefox och så är det bara att publicera texten som vanligt.

”It’s All Text”:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4125 fungerar till alla textdialogrutor vilket innebär att du kan använda din favoriteditor när du skriver i din blogg eller närhelst du ska infoga texter i Firefox.

Jag tycker att ”It’s All Text”:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4125 är ett oumbärligt tillbehör. Tillsammans med editorn ”Gedit”:http://www.gedit.org blir mitt liv lite enklare.

Lämna en kommentar