Dagens Bild: Burgsvik – sandstenar

080125-003.jpg

Idag har det varit rejäl vind från söder men relativt ljummet i luften. Det blåser även inom politiken. Kommunalrådet Lars Thomsson har anmält en person i Slite för förtal. GT skriver:

”Utmed Storgatan i Slite hade någon i går hängt upp banderoller på sin tomt. Där talas om mygel och oegentligheter som byggnadsnämndens ordförande och tjänstemän på stadsarkitektkontoret ska ha gjort sig skyldiga till.”

Enligt diskussionen på Hela Gotland så rör det sig inte om att sprida förtal utan att berätta sanningen. Jag skulle själv inte bli ett uns förvånad om det som påstås är sant. Hoppas bara att den som satt upp anslaget har starka belägg för sitt påstående. Personer som Lars Thomsson har inte i några som helst ledande positioner att göra. Han styrker mitt stående krav på intelligens- och allmänbildningstest för de som kandiderar till politiken.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar