Dagens Bild(er): Burgsvik – långpromenad

080212-002.jpg

080212-003.jpg

080212-004.jpg

080212-006.jpg

080212-007.jpg

Idag var det äntligen lite sol. Det kändes så fint att jag beslutade ta befälet och få till stånd en långpromenad.
Vi överaskade en stor rovfågel. 😉 Den måste ha suttit på maken och blev överraskad av Alfa för plötsligt får jag se en stor fågel ett par meter över Alfa och cirka 15 meter från mig. Jag är osäker på om det är en Havsörn eller en Kungsörn. Jag hade fullt upp med att hinna fotografera och hann inte se efter speciella kännetecken och de framkom inte heller på de tre bilder jag tog. Jag har sett en Kungsörn för någon månad sedan på den här sidan Storsudret annars brukar de hålla till på östra sidan och Havsörnarna håller till här.
Promenaden gick ner till Killingholm. Därifrån kan man se Hoburgen som ligger ungefär en mil söderut.
Vi passerade, som så många gånger förut, Västlands naturreservat. Det måste vara Gotlands mest bortglömda och minst besökta naturreservat. Inte ens jag har varit där inne fastän jag ofta gått förbi.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar