Dagens Bild: Burgsvik – badsäsongen har börjat

080404-001.jpg

I måndags tog Alfa sina första riktiga dopp. Under vintern har han mest doppat bara undersidan av kroppen men sedan i måndags sjunker han ner i vattnet så bara ryggen syns.
Samma beteende vittnade en goldenägare i Visby om när jag var där i tisdags. Hans goldenkille hade också börjat doppa sig på riktigt i måndags.
Och idag har Alfa även börjat ströva runt i vattnet på vår favoritplats medan jag sitter på stranden under ”mitt” träd och läser vidare i ‘Turism & affärsresande – Nya idéer och strategier’. Visste ni att:

”Underlaget för turismindustrin i ett område är i de flesta fall baserat på utnyttjande av samhällets gemensamma resurser som exempelvis natur och kultur.”

Andra bloggar om: , , , , ,

2 tankar på “Dagens Bild: Burgsvik – badsäsongen har börjat”

  1. Haha, nej, se där var en ny tanke!! Måste varit en stor tänkare i farten där. Min vovve, en Newfoundland, badar så fort isen gått bort. I år hela vintern, alltså. 😀

    Svara
  2. Den där boken är nog för de som inte har tänker. För mig är det jag hittills läst självklarheter. Men jag fortsätter läsa för innan jag når slutet kanske jag lärt mig något nytt.

    Svara

Lämna en kommentar