2 tankar på “Dagens Bild: Burgsvik – längs Burgsvikens strand”

  1. Snygga bilder från skåpmaten du hade där. Förstår att det är skönt att slippa Canada goosejackor. Här ser man dem fast det varit plusgrader hela vintern. Igår såg jag värsta huspriset på Gotland, ett hus i Fårösund för dryga 5 miljoner apropå något helt annat. Stackars Alfa han råkar ut för både det ena och andra.

    Svara
  2. Alfa har 9 liv, så han har hälften kvar…

    Jag är ju lite sur och tjurskallig så jag kände för att ge en släng åt storstadsborna. Jag har ju själv varit storstadsbo i nästan 20 år och anser mig ha viss kunskap i ämnet. Och när det sägs att vi lever i en individualistisk tid så är det bara att se och höra hur det går till i storstan för att förstå bättre. Aldrig har värden varit så konformistisk som nu. Media har slagit igenom på bred front och hjärntvätten tycks snudd på total.

    Svara

Lämna en kommentar