Sionisterna och dess hejarklack suger

De judiska sionisterna och dess hejarklack är verkligen flitiga i bloggosfären. Men deras logik är inte lika beundransvärd. Den är rent ut sagt bedrövlig. Sionisterna och hejarklacken tjatar om påstådd antisemitism men aldrig klagar de på racism. Detta kan bara tolkas på ett sätt: De judiska sionisterna gillar verkligen rasism så länge inte deras eget folkslag blir drabbat.

Det är klart som fan att sionisterna är rasister. Den sionistiska ideologin och Israels grund bygger på ideologin om en renrasig statsbildning där uteslutande judar ska leva. För att skapa denna renrasiga stat gjorde sionisterna precis som Hitler: De försökte förinta det folkslag som de tyckte stod i vägen för deras strävan att skapa den renrasiga staten. De judiska sionisterna gillar verkligen förintelse av folkgrupper så länge inte deras eget folkslag blir drabbat.

De judiska sionistern hade dock ett oöverstigligt problem. De orkade inte arbeta, inte ens med hushållsarbete, på lördagar. Därför var de tvingade att ha några andra som utförde lördagarnas nödvändiga sysslor. De enda människor i närområdet som fanns till hands för att lösa dilemmat med den arbetsfria lördagens nödvändiga sysslor var de palestinier sionisterna fördrivit och försökt utrota. Därför fick palestinier möjlighet att bostätta sig i Israel. Men inte var som helst utan i trånga getton. De judiska sionisterna gillar verkligen getton så länge inte deras eget folkslag tvingas bo i dem.

Men nu har sionisterna fått problem med sin rasistiska sionistiska stat. Palestinierna där föder nämligen barn i större omfattning än den judiska befolkningen. Så trots att sionisterna importerar massor av judar till sin rasistiska sionistiska stat så tenderar palestinerna att föröka sig så pass att de i framtiden kan bli en maktfaktor i den rasistiska sionistiska staten. Och inte fan vill sionisterna ha en stat som styrs av andra folk än det egna. Därför är de oroliga. Och att uttrycka den rasistiska oron går för sig utan att det sätts någon rasiststämpel på den rascistiska oron. Inte ens svensk rasiststämpelförsedd public service-media rasiststämplar den sionistiska rasistiska oron. Detta på grund av att: Alla judar är det synd om. Även rasistisk judar är det synd om enligt svensk public service-media. Därför får rasistiska judar och riktigt överjävligt rasistiska sionister uttrycka sin rasism i svensk public service-media. Och de judiska sionisterna gillar verkligen yttrandefrihet men bara så länge deras eget folkslag får monopol på den.

Om andra yttrar sig om sionisternas rasistiska stat Israels apartheid, folkmord, brott mot mänskliga rättigheter, brott mot FN-konventioner med mera med mera så blir det ett satans jävla tjat och gnäll. Då kör den välorganiserade sionistlobbyn ingång med utpressning, hot, mailbombning med mer med mera.

bq. *”Zionism is far more dangerous to the safety of the Middle East than Islam.”*
Ilan Pappe, ”före detta”:http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/03/10/AR2007031001252.html Israelisk historiker

Det är ju tur att det finns föraktfullt kallade (av sionistiska judar) självhatande judar. Det vill säga judar med moral och humanistiska ideal. Judar som inte är rasister utan anser att alla människor har lika värde. Funnes inte dessa beundransvärda judar – som lever under ett mycket stort tryck med hot och förtal från de sionistiska judarna – skulle man kunna tro att judar per definition var psykopater. Tack vare de så kallade självhatande judarnas goda exempel vet vi att så inte är fallet.

Läs också en icke raljant utan helt faktabaserad text om ”den i Sverige totalt nedtystade sanningen om israellobbyns framgångsrika arbete.”:http://motbild.se/index.php?id=16

2 tankar på “Sionisterna och dess hejarklack suger”

 1. Så där ja, Hampus Eckerman. Känns det bättre nu, din gamla unkna antisemit? Alla vet ju att detta är din alibiblogg för rasistiska utbrott. Ska du inte åka tillbaka till Tyskland och vallfärda till nazistiska krigsförbrytares gravar, som du gjorde för några år sedan?

  Svara
 2. “Alla vet ju”, som signaturen johan skrev, är ett mycket vanligt retoriskt knep när man inte har några belägg för sina påståenden.
  Att jag skulle bli kallad antisemit var ju helt väntat. Det är är ett alldeles för vanligt retoriskt knep bland sionister och dess hejarklack när de inte har några som helst belägg eller sakliga argument för sina påståenden.
  Jag förväntade mig faktiskt att fler hade varit här inne redan och lämnat kommentarer som utmålade mig till antisemit. Men dessa påhopp kommer väl under dagen får jag hoppas. För inte är väl jag och min lilla blogg så obetydlig att sionisterna och deras hejarklack – med sitt outtrölttliga antisemittjat och sin outslitliga antisemitstämpel – anser mig för obetydlig för att antisemitstämpla? Då skulle jag bli ledsen. De antisemitstämplar ju alla andra. 😉

  Och att tro att jag skulle vara Hampus Eckerman visar på hur det snurrar i huvudet på sionisterna och dess hejarklack. I ett något så när intelligent huvud hade självkritiken gett till resultat en rejäl genomläsning av den här sajten innan ett sådant befängt påstående satts på pränt.

  Var så god nästa…

  Svara

Lämna en kommentar