Dagens Bild: Burgsvik – grenar och löv

dsc_5372.jpg

Den här bilden såg jäkligt bra ut när jag såg den på kamerans lilla skärm. Men nu är jag inte lika förtjust. Den är lite rörig med alla löv och grenar. Och röriga bilder blir man stressad av. Testa att backa några meter från skärmen så får du se att den blir bättre. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

2 tankar på “Dagens Bild: Burgsvik – grenar och löv”

 1. Helt rätt, den blir kanonsnygg när man bara drar sig tillbaka en bit från skärmen. 🙂
  MEN jag tycker du ska stega in på den där macken och visa lite av dina bilder. de är ju kalasfina och gör Gotland rättvisa, de borde fler få se. Det är ju svårt att bli profet i sin hemstad men har de något vett så ser de att dina bilder hör till de bästa och ställer ut dem.
  Har turisterna börjat dyka upp eller är det för tidigt?

  Svara
 2. En hel del sommargäster och ett litet antal turister har anlänt. Och grässtråna börjar redan bli ”brända av solen”. (filmtitel)

  Jag är inte så intresserad av att ställa ut bilder. Inte så intresserad att jag tar egna initiativ. Skulle jag bli tillfrågad så OK. Men vi har redan en bofast stenkonstnär som också driver ett galleri. Jag skulle hellre ställa ut hos honom just p.g.a. att han är bofast. Kolla in hans hemsida: http://www.gallerivincent.se

  Efter att ha postat ovanstående kom jag på grejen. Att ställa ut hos Vincent när det är kända fotografer som ställer ut hos Buster. Hi hi.

  Svara

Lämna en kommentar