Dagens Bild: Burgsvik – odlingslandskap

080616-001.jpg

Ni har väl inte missat möjligheten att se lite fler bilder, och med mer överblick, på mitt publika bildarkiv på adressen www.gotlandsbilden.se.

Där kan man även köpa bilder dyrt (gotlandspris 😉 ) för att hänga på vägg. Och till marknadspris, (stockholmspris – BLF) för att använda i tidningar, reklamboschyrer och allt annat man kan ha bilder till.

Jag lade just upp ett gäng nya bilder på www.gotlandsbilden.se och slogs då av vad mycket bra bilder jag har tagit.

Nu är det 712 stycken bilder. Men när jag kommer till 1000 tänker jag stanna och satsa på att ytterligare öka kvaliten, genom att börja gallra, istället för att bara mata upp ett oändligt antal bilder som ingen orkar kolla igenom.

Testa bildspelsfunktionen på www.gotlandsbilden.se!
Klicka först på en kategori/ort. Klicka sedan på någon av småbilderna. Nu, när du fått upp en stor bild, klickar du på filmklappan. Det är tredje symbolen från vänster, över stora bilden. Nu kommer bilderna att växla automatiskt, med ett antal sekunders mellanrum, till du stänger av bildspelet genom att klicka på texten under bilden.
Att man kan växla bild manuellt, framåt och bakåt, med pil-ikonerna till höger, över stora bilden, har ni väl redan fattat, eller ?

Bekämpa fattigdomen – köp en bild på www.gotlandsbilden.se. 🙂 Eller skänk en slant till Fredrik Federley. 😐 Får han säga det själv så är han fattigare, och i större behov av stöd, än mig. Han har ju bara en riksdagsmannalön… och är uppenbarligen psykopat.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar