I vimlet på Burgsviks marknad

Skrivet mellan kanna ett och kanna två på Folkeryds. (Då är jag inte längre är hämmad och snäll. 😉 )

Gravida anorektiker var dagens trend på Burgsvik marknad. Stora magar på pinnsmala understimulerade ben var vad som, om något, utmärkte tillställningen.

Tidigare borgarrådet i Stockholm, Tjia Torpe, sågs använda sin lätt intjänta och väl tilltagna politikerpension till att konsumera saker i sten. Vi andra fattiga satar såg med avundsjuka på hennes plastpåse med onödigheter.

Moderaternas fule partisekreterare, Per Någonting, köpte inget. Kanske ville denne, framträdande utanförskapets uttolkare, inte känna sig utanför.

Själv köpte jag endast tre småfranska och tre kanelbullar av det stånd som Folkeryds hade på marknaden. Jag har inget emot att vara utanför, och att förkrossa empatiska Per Någonting, men jag har inte Tjia Torpes politikerpension som skulle ha räckt till mycket mer…

Andra bloggar om: ,

Lämna en kommentar