Dagens Bild: Burgsvik – en fin dag :-)

081101-001.jpg

081101-003.jpg

081101-005.jpg

081101-007.jpg

Jag är fortfarande skakig av nervositet efter att ha sett formel ett-kvalet på tv för en halvtimme sedan. I morgon är det årets sista tävling. Så det gällde för Lewis Hamilton att få en bra startplacering för att kunna förvalta sin sju-poängs ledning över Filippe Massa och vinna vm. Tyvärr kvalade Massa in på första plats och Hamilton på fjärde. Men om Massa vinner racet i morgon, och Hamilton slutar femma, så blir Hamilton värdsmästare tack vare sin sju-poängs ledning. I morgon kommer jag att få träningsverk i nacken av anspänningen det innebär att titta på tv. 🙂

Ungefär samma anspänning får jag av att fixa till bilder numera. Jag har drivit upp mina prestationskrav till samma nivå som jag hade när jag kopierade i svartvitt och hade mörkrumsångest. Jag höll då på i nästan en timme med varje bild och gjorde kopia efter kopia bara för att testa om bilden inte kunde bli en anings anging bättre. Det rörde sig då om små skillnader som knappt var synliga. De senaste veckorna har det varit samma med den digitala bildbehandling. Jag blir inte nöjd med vad jag gör. Och samtidigt vill jag inte sitta i timmar för att lägga upp några ynka bilder på bloggen. Men när inte självtillfredställelsen är uppfylld blir det jävligt trist.

På bilderna ovan, med knölsvanarna, skulle jag vilja ha himlen helt identisk på båda bilderna. Men nu kanske det faktiskt var så att himlen – p.g.a. solljuset som ändrades när det silades genom molnen eller fotograferingsvinkeln i förhållande till solen – inte var identiska när bilderna togs med några minuters mellanrum. Ändå tycker jag det ser illa ut. Men jag orkar inte hålla på… så ni får se varje bild för sig och blunda för helheten. 😉

Som ni ser så är det nu massor av vatten i markerna. Så kommer det att vara framledes tills slutet på maj nästa år. Därför är lågskosäsongen över för i år.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar