Dagens Bild: Burgsvik – stenhus på Hamnvägen

081202-001.jpg

Fy fan, vilken bra bild! Direkt när jag kastade en blick på huset så insåg jag att det här kommer att bli skitsnyggt. Och då hade jag inte lagt märke till de två svaga färgnyanserna, kallt och varmt, på husväggen. Dessa såg jag först i datorn, och valde då att förstärka dessa lagom mycket.
Det jag såg från början var en svart-vit bild i färg, precis som bilden av dessa knölsvanar, som jag också tycker är en fantastiskt fin bild.

Det är faktiskt så att jag får mest inspiration av att se mina egna bilder. Det är inte många andra som är lika duktiga som jag, när jag är i form.
Detta skriver jag utan ironi. Men jag skäms lite för att jag så oblygt erkänner det.

Andra bloggar om: , , ,

4 tankar på “Dagens Bild: Burgsvik – stenhus på Hamnvägen”

Lämna en kommentar