Dagens Bild: Visby – flaggorna hissade vid Östergravar

DSC_0044

Det känns tryggt att veta att även i år har kommunen råd att hissa flaggorna på stängerna på ringmuren. Synd att de styrande inte är lika motiverade att låta smycka ringmuren med flaggor även vid andra tillfällen. Jag tycker det är jättefint med flaggor och skulle önska att kommunens beslutsfattare hissade flaggorna varje gång jag kom till Visby. Mig veterligt så är det endast under Almedalsveckan som flaggorna hissas på ringmuren, men nog borde det finnas även andra tillfällen, eller är politrukerna och deras följe som besöker Visby under Almedalsveckan så otroligt mycket mer värda att få se ett utsmyckat Visby än alla vi andra?

I vilket fall som helst var det hett som i helvetet i Visby idag. Min hjärna känns helt kokt.

Vad gäller kändisar så såg jag två. 😉 Detta är för fan inte Svensk Damtidning… Men OK, jag såg Mats Knutsson, politisk kommentator i SVT, och Lena Adelsson-Liljerot, kulturminister. Men på torsdag blir det lite klass på Almedalsveckan. Då kommer Frances Tuuloskorpi och håller föredrag i S:t Hansskolan klockan 13.30 till 14.30. Vore jag där, , skulle jag be henne om en autograf. Hon är så jävla duktig att hon är i stort sett helt okänd. Skulle SVT någon gång ta och reprisera Mikael Olssons film ”Fackklubb 459” så se den, eller googla och köp den på dvd. Frances Tuuloskorpi har huvudrollen.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar