Sammanslagning pågår!

Skarmdump_MBB_o_GBB

Denna blogg hyser och ska i framtiden hysa både magnus.burgsvik.se och blogg.gotlandsbilden.se.
Är specialintresset Gotland – klicka på Gotland bland kategorierna som finns nästan överst i högerspalten. Där finns de gamla godbitarna från blogg.gotlandsbilden.se. Men även taggarna i vänsterspalten kan vara till hjälp att hitta det du söker – dock är inte äldre gotlandsmaterial taggat. Det går också att söka med hjälp av sökfunktionen överst i högerspalten. För att läsa ALLA bloggartiklars rubriker klicka på ARKIV allra överst i högerspalten.

Att det kommer att uppstå konstigheter är något jag räknar med. Skicka mig gärna ett mejl om ni hittar något fel.

Jag hade som ambition att även infoga min första blogg, Dagens Kränkning, men det ville sig inte vid första försöket så vi får se hur det går. Dagens Kränkning är min vän Sam:s favorit bland mina bloggar. Den lades ner 28:de juni 2007. Den var vass!

Lämna en kommentar