Jag, idag… på ett fotografi

Jag_130407

Härligt att äntligen få till ett självporträtt som jag är nöjd med. Senast det hände var 1989. Å andra sidan så har jag bara försökt ta självporträtt en dryg handfull gånger sedan dess…

Idag installerade jag ett program som heter Kamerka. Det hade ett tilltalande gränssnitt. Bilden är alltså tagen med min bärbara dators webbkamera.

Ljuset på mig är helt perfekt. Det beror på att jag drog ner ena rullgardinen för att kunna se WTCC på tv. Men eftersom WTCC vanligtvis är skittråkigt – och jag inte förväntade mig annat denna säsong – så ägnade jag min uppmärksamhet åt annat. Men ett jäkligt fint tecknande ljus blev det tack vare WTCC.

Sedan gillar jag attiraljerna som omger mig på bilden. De berättar om mig och mina intressen som i grova drag är läsning och datorer.
Och tröjan jag har på mig… Den är min absoluta favorittröja att ha inomhus. Det finns ingen skönare. Därför har jag inte lyckats skilja mig ifrån den trots att den är 30 år. Min mor har stickat den och jag valde färgen. Har sedan några år tillbaka tjatat på min mor att hon ska sticka en ny. Men så länge hon inte gör det fortsätter jag envist att slita på det som finns kvar av den jag har.

2 tankar på “Jag, idag… på ett fotografi”

  1. Morsan är på G med att leta garn. Det ska vara bomullsgarn. Det är därför den är så skön. Ska nog välja samma eller liknande färg för att låta folk fortsätta undra…

    Svara

Lämna en kommentar