Här, idag… på ett fotografi

Klicka på bilden för att se den i större format.

Jag råkade fotografera ett vårtecken idag när vi var i Nisseviken. Så här gick det till:
Skulle ta en bild med vägen, träden, trafikmärkena och kantpinnarna – så som det ser ut på bilden men utan bil och människor. Men först kom det en skåpbil. Sedan hann jag ta en ruta och fick sedan se två personer gående från var sin sida mot bilen på bilden. Och jag tänkte: Vad fan sysslar dom med? Sedan såg det ut som om de klev in i bilen. Men strax var de ute och gick vid den igen. Och jag undrade: Vad är det här? Sen fick jag då se att de tog upp kantpinnar. Då tog jag bilden ovan. Och när bilen passerade mig såg jag att efter bilen kom ett släp där det låg pinnar och som killarna satt på mellan pinnplockandet. Då fattade jag!

För övrigt så är det första bilden jag publicerar som är tagen med min nya kamera som jag fick hem igår.

Lämna en kommentar