Klinte Bil och Buss AB vandaliserar bostadsområde i Burgsvik

140220-001

140220-002

140220-003

Jag har aldrig tidigare bott på en plats där en anlagd och välskött gräsmatta använts som bilväg. Men där jag bor i Burgsvik så är det regel att bilar kör över bostadsområdets gräsmatta. Och under höst, vinter och vår är gräsmattan så vattensjuk att det blir stora skador i den. Samt att de flesta bilar då kör fast.

Hittills har ingen bilförare åtgärdat de skador som de tillfogat gräsmattan. Men idag var jag på ett lysande humör. Jag var inte bara förbannad. Det är jag ofta. Jag var, och är, skitförbannad sedan några dagar tillbaka. Det är jättebra. Då låter jag mig inte hindras av min hämmande, jävla töntiga, konflikträdsla. Jag agerar.

När jag såg att bilen från Klinte Bil och Buss AB avlägsnat sig (enligt uppgift från en granne med hjälp av ett tillkallat fordon) såg jag att skadorna i gräsmattan var kvar. Då ringde jag Klinte Bil och Buss AB och gav dem ultimatum.
Nu blir det spännande att se om de tar sitt ansvar. Annars blir det polisanmälan i morgon. Brott mot terrängkörningslagen samt skadegörelse. Men jag ger Klinte Bil och Buss AB möjlighet att slippa detta. Om de åtgärdar de skador de orsakat.

För min del så har jag nu fått ett prejudikat för hur jag ska agera när andra kör fast i bostadsområdets gräsmatta.

1 svar på ”Klinte Bil och Buss AB vandaliserar bostadsområde i Burgsvik”

Lämna en kommentar