Här, idag… på två fotografi

140509-002

140509-003

Igår hörde jag näktergalen för första gången i år. Idag hörde jag göken. Och varje år så är jag övertygad om att jag är först att observera vårtecken. Jag måste ju vara först eftersom ingen är ute i naturen så mycket som jag. Och varje år, varje gång, som jag berättar om mina vårtecken för någon så har den personen redan hört eller sett det jag trodde jag var ensam om. Jag fattar inte.
Idag var det min granne som är jättegammal och har dåligt hjärta och därför aldrig går mer än 200 meter hemifrån som hade hört göken redan för några dagar sedan. Han hade även observerat vårtecknet, som jag själv observerade först idag, att elräkningen börjat gå ner.
Våren är här!

1 tanke på “Här, idag… på två fotografi”

  1. Underbara bilder. Skulle så gärna vilja ha några bilder till min hemsida…Golden Retrievet är en underbar hund. Har haft denna rasen iöver trettio år. Skulle inte kunna vara utan. Det är min friskvård o livskvalité.Lena

    Svara

Lämna en kommentar