Golden retrievern Linux idag och en annan dag…

140921-001

Det kanske slutar med en hundbok, de bilder jag nu börjat ta. Och dagens och gårdagens bilder är tagna med Canon G12, en inte idealisk action-kamera. Den tar gott om tid på sig att ställa in sig. Därav stillheten i både bild och Linux.
Men i maj lyckades jag ta en riktig action-bild med G12:an.
Jag viste var Linux brukade hoppa över. Och jag var för en gång skull före honom. Jag hann precis tänka tanken att ta en bild, och hinna få upp och igång kameran samt komponera bilden, när jag hörde Linux närma sig.
Jag visste att kameran tar god tid på sig och tryckte därför ner avtryckaren precis när Linux skymtades bakom muren. Och kamerans fördröjning var perfekt lång.

140520-002

2 tankar på “Golden retrievern Linux idag och en annan dag…”

  1. Tack för uppmuntran Lena. Kanske skulle jag få ihop tillräckligt med bra bilder till en bok med tiden. Men det är tveksamt om någon skulle köpa en hel bok med bilder föreställande samma hund. Fast med tillräckligt bra bilder och tema typ ’mitt liv som hund’ så kanske det skulle gå att få en sådan bok utgiven.
    Jag vill tipsa om Synskadades riskförbunds almanacka http://www.srf.nu/stod-oss/kalender/ Den betalar jag gladeligen för. Valparna är så söta.

    Svara

Lämna en kommentar