Här, idag… på fem fotografi

150204-001

150204-002

150204-003

150204-004

150204-005

Kul! Äntligen kan jag se fram emot att bli utsedd årets gotlänning. För i fredags satte jag och min granne Gotland på kartan. Åtminstone Burgvik och Gotlandshem. Då var vi i Gotlands Tidningar under rubriken “De ser sitt radhus i Burgsvik förfalla”. Tyvärr finns inte artikeln på nätet. Den var väldigt bra. Men om man vill roa sig kan man läsa Gotlandshems vision och värderingar på nätet. Eftersom de är så roligt verklighetsfrämmande så klistrar jag in dem nedan så ni inte går miste om dem.

Vår vision
AB GotlandsHems vision är att vara det mest attraktiva och kundnära bostadsföretaget för dig som vill bo på Gotland.

Våra värderingar
•    Service
•    Samsyn
•    Respekt
•    Engagemang
Ska påverka och avspegla sig i allt vi gör, både i stort och smått.

Självinsikt är en av Gotlandshems många svaga punkter… Hyckleri är en av Gotlandshems få starka punkter…

Lämna en kommentar