Brev till statsradions ekoredaktion idag


Mejl till statsradions ekoredaktion idag.


Hej.

Det glädjer mig att ni berättar om Ukrainas motoffensiv. Men jag vill se en storoffensiv, en “våroffensiv”. Efter en sådan offensiv lär inte Ukraina få ihop något ishockeylag till nästa VM. Då har landet, påhejade av USA, NATO och Sveriges Radio, villigt låtit alla ukrainska män dö som kanonmat i USAs strävan efter världsherravälde.

Det jag dessutom hoppas på är att Sverige ska skicka trupp eller på annat sätt få glädjen att låta svenska medborgare dö i USAs strävan efter världsherravälde. Svenska soldater och även majoriteten av folket verkar tycka detta vara en god idé. Jag hoppas för deras skull, och er skull, ni USA-lojala propagandister på statsradion, att Ryssland bombar Sverige till grus och aska. Det är ju vad ni på statsradion tiggt om i årtionden. Utan er hade den svenska vilja till att dö i USAs intresse inte alls varit så dominerande. Jag måste verkligen ge er en eloge för er framgångsrika insats för USA. Dessutom är jag förvånat imponerad över att ni verkligen vill gå så långt att ni och era familjer kan komma att dö i er propagandakamp för USA; För ni tänker väl inte fly som fega råttor till tryggare platser den dag bomberna börjar falla över Sverige, som resultat av er propaganda?

mvh
Magnus Berg

2 svar på ”Brev till statsradions ekoredaktion idag”

  1. Nu lägger Biden administrationen skulden för gassprängningen på Ukraina. För en gångs skull har CIA “läckt” den informationen; hjälpen börjar bli för dyr? Och historiska krigsbrottet med vattendammen kan förstöra “kornboden” för oöverskådlig framtid, så då finns det väl inget att hämta heller.

  2. All media ägs av miljardärer.
    ALLT ÄGS AV MILJARDÄRER- BANKER ,FABRIKER- SKOG-VATTEN, LUFTEN,ETERFREKVENSER, JORD. PUBLIC SERVICE .
    Vi (lågavlönade) Måste återta makten över all ovanstående egendom! NU!!

Lämna en kommentar