Faktum är att Putin har rätt. USA är ute efter Ryssland.


Faktum är att Vladimir Putin, som vanligt, har rätt. USA är ute efter Ryssland.

Den statsfinansierade US-Amerikanska tankesmedjan Rand Corporation har i åtminstone två rapporter från 2019 berättat hur USA ska agera för att försvaga Ryssland och få till en regimförändring, dvs avsätta Putin. I dessa planer ingår bl a sanktioner och beväpning av Ukraina.

Du kan själv läsa rapporterna här:
Overextending and Unbalancing Russia
Extending Russia

4 svar på ”Faktum är att Putin har rätt. USA är ute efter Ryssland.”

  1. Ryssland är, vad jag vet, en monopolkapitalism. Tror du att ryska oligarker har ekonomiskt intresse av utdraget långt krig, precis som Wallenbergsfären och andra oligarker i väst som äger stora andelar i det militärindustriella komplexet. Har du evidens för eller emot detta?

  2. Jag lyssnade på SwebbTV. Tror det var det här programmet med Lars Bern. https://swebbtv.se/w/wACpm8ag3rRgJTdMAgef65 Om det nu stämmer – rätt program och rätt verklighetsbild – så är de ryska krigsmaterialtillverkarna i statlig ägo.
    Så om detta stämmer har Ryssland ingen oligark, likt Wallenberg, som tjänar pengar på ett förlängt krig. Däremot så blir det ett långt krig med den ryska taktiken. Ryssarna gräver ner sig och inväntar de anfallande ukrainarna och dödar dem systematiskt utan att ta några onödiga risker för egen del.
    Hittills har Zelensky låtit över 500 000 av sina medborgare dö i USAs krig. Nu väntar Ulf Kristersson, Pål Jonson och övriga svenska etablissemanget på att ukrainarna ska ta slut så de kan får äran att utsätta svenska medborgare för detsamma.

    Men som kort svar på din fråga har jag inget belägg för det där med ryska militärindustrins ägarskap mer än det jag hört enligt ovan.

Lämna en kommentar