Jämställdhetsmyndigheten håller på nazisterna

Svastikan numera en symbol för demokrati

Enligt Jämställdhetsmyndigheten är man demokrat om man håller på nazisterna. Om inte uppfyller man inte “demokrativillkoret”.
https://jamstalldhetsmyndigheten.se/aktuellt/nyheter/jamstalldhetsmyndigheten-aterkraver-statsbidrag-fran-kvinnor-for-fred/

Det är så här man inte får tycka:
”Jag har lämnat Vänsterpartiet för deras hållning i Ukrainafrågan som i praktiken utgör ett stöd till de nazistiska härjningarna i Ukraina. Jag hoppas att de ryska styrkorna stannar kvar och gör jobbet så att landet blir denazifierat och neutralt. Nazzarna dödade 4 miljoner judar och kommunister vid andra världskriget i Ukraina. Ryssarna har inte glömt det—”

Jag har nu begärt ut samtliga handlingar i ärende dnr ALLM2023/162 från Jämställdhetsmyndigheten. Tills vidare kan ni informera er mer om saken på nättidningen Parabol och Global Politics.

Koll den här sketchen. Den säger så mycket om vår samtid. Oavsett argument så vikar man inte från den inslagna vägen och den fastlåsta tanken. Dumheten har helt tagit över det svenska etablissemanget.

1 svar på ”Jämställdhetsmyndigheten håller på nazisterna”

  1. Jag känner en del stackare via swebbTube som sannolikt har låga oxytocinnivåer, men de skulle knappast beskjuta skåningar för de talar skånska eller vill bryta sig loss från Sverige … Det finns alltså en enorm skillnad på nazister och nazister.

    Varför är då dessa råa ukrainska nazister så pass många och så starka i just Ukraina, kan man ju undra?

    Förklaringarna finns delvis i den här, tror jag, där jag reagerar på Gonzalo Lira om Victoria Nuland, Ukraina, USA och korruption. https://swebbtube.se/w/t7SUNNd4BPXHzHfW5yNp5J

    Ett fattigt land erbjuds genom krig enorma korruptionsmöjligheter. Alla arbetare i Sverige bekostar en stor del av massmordet på ukrainska män, nazister och alla andra, medan Wallenbergsfären och deras lakejer i politikeradeln sannolikt profiterar på hemliga bankkonton.

Lämna en kommentar