68 % av de israeliska judarna vill inte tillåta hjälpsändningar till Gaza

Finns det något vidrigare folkslag än judar? Jag tror inte det.* Glöm inte Förintelsen tjatar de om, om och om igen. Några som däremot inte lärt något av Förintelsen är judarna själva. De tycker det är helt ok att förtrycka och fördriva, döda och tortera andra. Nu vill de dessutom låta de terrorbombade överlevande palestinierna på Gaza-remsan svälta ihjäl. Men säger man ett enda kritiskt ord mot judarna själva så blir man anklagad för att vara antisemit.

För två veckor sedan publicerades War in Gaza Survey 11, utförd av The Israel Democracy Institute under tolfte till femtonde February 2024. Där framkom att:

68 % av de tillfrågade israeliska judarna vill inte tillåta hjälpsändningar till Gaza.

Nedan statistik och den frågeställning som respondenterna svarade på.

Överföring av humanitärt bistånd till invånarna i Gaza

Oavsett om en absolut seger förväntas eller inte, kvarstår frågan om tillhandahållande av internationell hjälp till invånarna i Gaza. Vi frågade våra respondenter om deras åsikt angående idén att Israel skulle tillåta överföring av humanitär hjälp till Gazas invånare vid denna tidpunkt, via internationella organ som inte är kopplade till Hamas eller UNRWA. En majoritet av de judiska respondenterna (68 procent) motsätter sig överföring av humanitärt bistånd även på dessa villkor, medan en stor majoritet av de arabiska respondenterna stöder det (85 procent).

En uppdelning av det judiska urvalet efter politisk inriktning visar att en majoritet av dem på vänsterkanten stöder att internationella organ får överföra humanitärt bistånd till Gaza (59 procent), medan mitten är splittrad i denna fråga och en stor majoritet av dem på högerkanten anser att Israel inte bör tillåta överföring av humanitärt bistånd till invånarna i Gaza.

Är du för eller emot tanken att Israel ska tillåta överföring av humanitärt bistånd till invånarna i Gaza just nu, med livsmedel och läkemedel som överförs av internationella organ som inte är knutna till Hamas eller UNRWA? (%)

* Eftersom jag kan hålla två tankar i huvudet samtidigt så kan jag skilja på psykopatjudarna och andra judar. De andra judarna brukar av psykopatjudarna föraktfullt kallas “självhatande judar”. Självhatande judar är de som inte är rasister och som inte anser att judar är guds utvalda folk, eller att judar ska ha privilegier som andra folk inte har – t ex att ostraffat få förtrycka, fördriva, döda och tortera andra folkslag. Därmed anser jag inte att alla judar är vidriga och onda.

1 svar på ”68 % av de israeliska judarna vill inte tillåta hjälpsändningar till Gaza”

 1. Uppenbarelseboken 3:9 ger viss insikt. De är inte äkta judar. De är satans massmördare, precis som oäkta kristna eller oäkta muslimer är.

  De kommer inte etniskt från området. Innan de tagit sig till området, som de girigt stjäl, talar de sällan ett semitiskt språk. Palestinierna kommer etniskt från området och talar ett semitiskt språk. De som mördar semiter ska vi nog betrakta som “antisemiter”, vilket är Israel-regimen, IDF, de som röstat in dem och de som stödjer dem, i Sverige är det borgerligheten och SD som alltså är “antisemiterna”.

  Följande är äkta ärbara judar, med hjärta och moral, som kommer ära Messias när han kommer:
  https://swebbtube.se/w/jTjk4GCa6EpA9q8EqK5UVm
  https://swebbtube.se/w/uGshBy1dRqpYKsd8AvAGJe
  https://swebbtube.se/w/apep66yRkP8BS1kLqPreVC

  Hoppas du kan bli motiverad att bli en del av lösningen på problemet som du gnäller på. 😉

  … och förresten, kalla inte satans massmördare för “judar”! Det är orättvist mot äkta judar.

Lämna en kommentar