2 tankar på “Här, idag… på ett fotografi”

 1. Hej Magnus.
  Ser att du fortfarande hänger i med fotograferandet. Snyggt. Jag gillar det jag ser.
  /Peter

  Svara
 2. Hej!

  Det var inte igår. Kan berätta att jag träffade, och fikade med, mitt favoritmotiv Jenny i julhelgen. Det var mer än femton år sedan vi sågs senast. Träffas man för ofta kan det bli lite tjatigt. 🙂

  Jo, jag fotografera för nöjes skull. När jag jobbade som fotograf fotograferade jag bara när jag fick betalt. Tog inga privatbilder alls. Men det är roligare att vara amatör och bara lyfta kameran när det säger pling i huvet – när något är så bildmässigt att man instinktivt reagerar.

  Längs ner på denna sida finns en länk, om du vill skicka mejl till mig. Du är välkommet att besöka mig på denna vackra ö. Skulle vara intressant att höra hur du levt ditt liv sedan vi sågs senast.

  Svara

Lämna en kommentar